Arklam

 • ARKLAM | Плотове

  ARKLAM | Плотове

 • ARKLAM | Фасади

  ARKLAM | Фасади

 • ARKLAM | Интериорен дизайн

  ARKLAM | Интериорен дизайн

Brands Logo Arklam

За Arklam

Зад Arklam стои Saniceramic Group, солидна компания с богат бизнес опит, чиято дейност се разпростира в повече от 120 страни по света. От създаването си Arklam се утвърждава като стандарт за професионалисти в областта на архитектурата, интериорния дизайн и декорацията.

Нашата МИСИЯ е да бъдем лидер в сектора, предлагайки на нашите клиенти иновативни продукти, базирани на качество и отлично обслужване, които генерират стойност за клиенти, партньори и обществото като цяло.

Arklam

Arklam

Нашата ВИЗИЯ е да бъдем марка, разпознаваема в цял свят с нейните продукти, услуги, решения и капацитет за иновации.

Основните ни ЦЕННОСТИ са: лидерство, тъй като се стремим да вървим напред; сътрудничество с партньори, клиенти и общество; качество – ценност, която ни кара всеки ден да искаме да бъдем по-добри; отговорност към нашите клиенти, сътрудници, служители и обществото; разнообразие, предлагайки голямо разнообразие от керамични продукти и решения на пазари по целия свят; и ангажираност, защото ние сме компания, която постепенно насърчава корпоративната социална отговорност (КСО).

Технология

 • Arklam е иновативно решение в областта на голямоформатните синтеровани гресно-керамични продукти, което се откроява със своята здравина, издръжливост и дизайн и е създадено специално за най-изключителните и взискателни проекти. Серията Arklam Super Size е съставена от две линии продукти, добре диференцирани според тяхната дебелина и приложения.

  Arklam Certificates

Качества

Arklam Icon Thin

ТЪНЪК

Максимална якост с минимална дебелина. Arklam е синтезирана маса с по-висока плътност в сравнение с други материали, използвани за покритие на повърхности, и неговата издържливост е напълно гарантирана.

Arklam Icon Super Size

SUPER SIZE

Голям по размер, с големи постижения. С Arklam всички предимства са в размер XXL.

Arklam Icon Light

ЛЕК

Arklam е изключително лек продукт – качество, което улеснява манипулирането и монтажа, и допринася за постигане на перфектен завършек, черешката на тортата на всеки проект.

Arklam Icon Design

ДИЗАЙН

Защото вкусът е в разнообразието. Колекцията с Arklam Super Size Ви позволява да избирате от богато разнообразие от дизайни от всякакви стилове. Всяка серия изглежда графично различна, като дава изобилен избор от нюанси за персонализирани решения.

Arklam Icon Exclusivity

ЕКСКЛУЗИВНОСТ

Arklam въплътява понятието “тренд”. Ексклузивност и авангардна естетика за обличане на всяко пространство по съвременен начин. Arklam е мода с вечен характер.

Arklam Icon Inovation

ИНОВАЦИЯ

Arklam е резултат от постоянно усилие за технологични иновации. Последните постижения в научноизследователската и развойна дейност, включени в производствения процес, ни позволяват да се наслаждаваме на продукт с изключителни качества.

Сертификати

LEED

LEED сертификат, който гарантира съблюдаването на набор от правила за използването на стратегии, насочени към екологичната устойчивост в сградите.

+100%

Рециклиране на отпадни води в производствения процес. Спестяване до 10 милиона литра годишно. Рециклиране на картон, пластмаса и метал.

+50%

Употреба на рециклирани суровини.

-58%

Намаляване на частиците и флуорираните съединения на м2.

-50%

Консумация на природен газ при производството на плочки.

-45%

Консумация на глина при производството на плочки. Намаляване на CO2. Намаляване на емисиите на серни съединения, азот и въглероден окис. Консумация на мастила в декорацията на парчетата с технология IPLUS.

Certificate US Green Building Concil

Certificate NSF

Certificate CE

Certificate CCC

Certificate AAI Certificate Dapcons Certificate Emissions Certificate DIJ Certificate ISO Certificate SASO Certificate UNE

Приложения

Arklam

Arklam Home Logo 1

Home

Arklam е масово решение от синтерован гресно-керамичен камък, подходящо за интериорна и външна употреба, което може да бъде приложено направо върху съществуващата повърхност, като така спестява разходи и време. Лекота, устойчивост, голям формат и малка дебелина са основните му характеристики

Универсално приложение за подове, стени и мебели

Arklam е здрав материал с по-ниска плътност в сравнение с други материали, използвани за облицовки. Лекотата му улеснява монтажа и допринася за съвършения завършек.

Подови настилни и облицовки (8MB)
Arklam

Arklam Countertops Logo 1

Countertops

Arklam Countertops предлага решения за кухненски плотове с характер и индивидуалност, с големите си размери (1600 x 3200 мм) и високите си технически характеристики. Уникален дизайн, предлаган в три типа обработки: Silk (копринен), Polished (полиран) и Polished Mаtt (полиран мат).

Ултра компактен материал с ексклузивен дизайн

Arklam Countertops е гама от голямоформатни продукти с дебелина 12 мм, с изключителни характеристики за този тип функционалност (устойчивост, здравина, лесна поддръжка…)

Кухненски плотове (6MB)
Arklam

Arklam Skin Logo 1

Skin

Arklam Skin е линията на вентилирани фасади на Arklam. Предимствата на тази гама от голямоформатна синтерована гресно-керамична смес за облицоване на всякакви видове сгради са многобройни: лекота, максимална устойчивост, екологичност, проста поддръжка и изключителни повърхностни обработки.

Надеждни решения за проекти за вентилирани фасади

Със своята лекота, фина дебелина и финиш, Arklam е изключителен избор за облицоване на всякакъв тип сгради, както ново строителство, така и преустроени старо.

Вентилирани фасади (7MB)
Arklam

Arklam Concept Logo 1

Concept

Arklam Concept отваря безкрайни възможности за създаване на уникални мебели. Arklam е материал, подходящ за облицоване на конструкции от метал или дърво с цел изработка на маси, шкафове, рафтове, комини и др., с мощен заряд на дизайн и ексклузивитет. За един дом, в който повърхностите са форма на изкуство. За уникално обзавеждане, което украсява Вашето пространство и вдъхва живот на Вашия дом, работно място, бизнес или друго.

Arklam обвива мебелите с изключителния си дизайн, като им придава голяма естетическа стойност и устойчивост.

Трапезни маси, конзоли, масички за кафе, умивалници, плотове, бюфети, кухненски маси …

Свят, пълен с възможности, на една ръка разстояние.

Arklam

Arklam Style Logo 1

Style

Arklam Style събира всички стилистични възможности с удивителен реализъм, което позволява на дизайнерите да разгърнат творческия си потенциал, и интериорните дизайнери да намерят това, което търсят.

Изтънчени и есклузивни колекции. Гама от декорации с иновативна идея за стилистично изразяване при проектирането както на жилищни, така и на обществени пространства.